Stalker Shadow Of Chernobyl Crack 1.0006
Download https://tlniurl.com/2sYHU2
Co do kopii bezpieczeńswa, kiedyś chyba taką zrobiłem i jak próbowałem z niej grać to mi chyba stalker zawołał o oryginalną płytkę. Nie chciałem z niej instalować tylko grać. Mogę się mylić bo dość dawno tego próbowałem, musiałbym sprobować np na RW żeby sprawdzić czy tak było.A co do cracków to nie ma później problemów z uruchamianiem modów?Czy problem jest jak się ma całego stalkera zpiraconego, bo wtedy na pewno mody nie działają. Chyba, że to zależy od wersji tej witaminy lub pirata i wszystko może chodzić bez problemu.W każdym razie u mnie akurat SoC wymaga płyty tylko do uruchomienia więc po odpaleniu wyjmuję i po problemie.Zew Prypeci mam z Cda i w ogóle nie woła płyty :)Najgrzej mam z CS jak pisałem i tam chyba tylko crack by pomógł bo normalnie nie ma jak tego obejść, szukałem ale jakoś tego cracka nie chce mi się ściągać i kombinować.Ps. Rozumiem podejście typu kupiłem oryginał ale níe chcę niszczyć płyty itd. Firmy powinny stosować metodę jak bis w armie 2 i dodatku. Po pół roku od wyjścia gry wraz, z którymś tam patchem usunięto potrzebę posiadania płytki w napędzie.jakby wszyscy tak robili było by fajnie :)Ps2. Kiedyś żeby zainstalować oryginalnego Fallout 3 na win 7 potrzebny był crack, chyba dzięki zabezpieczeniom zastosowanym w wersji Pl czy też braku supportu dla win7 64bit. To dopiero jest głupota. Kupuję oryginał i potrzebuję cracka. 2b1af7f3a8